Fjellparkfestivalen

Visuelt Uttrykk

Fjellparkfestivalens uttrykk gjenspeiler rock, lydbølger, hjerterytme og fjell, der fargeprofilen er hentet ut fra byens kommunevåpen.

Kunde
Fjellparkfestivalen
Tid
2018
Scroll

Fjellparkfestivalen er en idealistisk, ungdomsdrevet rockefestival som skjer den tredje helga i juli hvert år i Flekkefjord. Festivalen har vært arrangert hvert år kontinuerlig siden 1982, og er Norges lengstlevende rockefestival.

Festivalens musikalske visjon er å være en rockefestival – med særlig fokus på ny, norsk musikk. Musikalsk variasjon har hele tiden vært viktig. Samtidig gjelder det samme for profilen til festivalen. Her velges det ut en ny lokal designer hvert år som står for uttrykket.

Fjellparkfestivalen har et nytt slagord for hvert år. Årets slagord er Vilje til rock. Byslagordet «vilje til vekst» får en rocka makeover av festivalen som ikke trenger vekst, men trives godt med å være den beste i sin vektklasse.

Button og idkort tilFjellparkfestivalen
Genser og Handlenett til Fjellparkfestivalen
Fjellparkfestivalens App
Fjellparkfestivalen Festivalhefte

Profilen er designet av Tonje Torkildsen, og vant gull i kategorien Student under Sabla Bra 2019. Juryens kommentar var: "Vinneren skiller seg sterkt ut blant alle bidragene og viser en modighet som stort sett kommer frem etter mange års erfaring."

Festivaltskjorter Fjellparkfestivalen av BRKLYN
Foto: BRKLYN

Et lite utdrag av kundene vi arbeider med