Rebranding av Taxi Sør

 

Taxi Sør: Rebranding

Hvordan får man et taxiselskap til å skinne gult som solen? 

Det begynte med en enkel forespørsel. Kunne vi gjøre noe for Taxi Sør på annonseringsfronten? En lang historie kort: Det endte med en rebranding av hele selskapet, en dyptgripende prosess som fortsatt er virsksom. Hvordan skal et taxiselskap hevde seg i skarp konkurranse? Hvordan skal et taxiselskap krype inn under huden på kundene og forbli det selvsagte valget når man bestiller transport? For å skape en solskinnshistorie som har ekte innhold, kreves det dristige valg, Vi er glade for at Taxi Sør fulgte våre råd, og nå er byen full av både gule biler og blide sjåførsmil. Vi jobber videre med selskapet, og gleder oss med Taxi Sør over å se effekten av hamskiftet.

 
dummybilde-kopi 3.png