Kilden Teater og Konserthus

Kilden Teater og konserthus
Megabannere

Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera og Kilden Kultur. I 2017 lanserte Kilden sin nye strategi, med ambisjon om å bygge en ledende posisjon som kunstinstitusjon i Norden. Frem mot 2020 ønsker Kilden å bygge videre på den unike samdriftsmodellen sin for å øke den kunstneriske kvaliteten på produksjonene sine, samtidig som de ønsker flere besøkende. Sammen med den ambisiøse planen lanserte Kilden et nytt slagord: «Le mer. Gråt mer. Elsk mer. Kilden for hele livet.» Dette budskapet er nå i bruk på de fleste av Kildens kommunikasjonsflater, fra nettsider til programfoldere og plakater. 

Vi fikk i oppdrag å bringe innholdet i slagordet ut i byrommet. Vi syntes oppfordringene stod godt på egne ben, og foreslo at det ble gjengitt i store bokstaver, uten akkompagnement av bilder eller illustrasjoner av noe slag. Slagordet ble trykket på tre 15 meter lange megabannere og montert på gjerdet langs veien som fører til og fra Kilden, i et av Kristiansands travleste turistområder.