Palmesus

Palmesus

Hvordan befeste posisjonen som Skandinavias største strandfest?

Det begynte som en vennefest. I dag er Palmesus et av Sørlandets mest suksessrike foretak, som driver et konsept med helårstanke. Palmesus nyter en enestående goodwill blant både artister, agenter og samarbeidspartnere. Underskogen av nye konsepter som vokser fram mellom palmene vokser også - hvert år. Fundament Kommunikasjon er stolte over å ha vært med på dette eventyret, og stolte over å være markedsfører for Palmesus. Du har kanskje sett trekanten, enten midt i byen eller på nett? Den er det vi som står bak, og den er blitt et symbol for Palmesus. Vi jobber hardt, kreativt og målrettet for å styrke posisjonen Palmesus har fått - i et kresent marked der ingen opptur er en tilfeldighet. 
 

 Du har kanskje sett trekanten, enten midt i byen eller på nett? Det er vi i Fundament Kommunikasjon som står bak idéen, konseptet og utviklingen av kampanjen. Trekanten er blitt et symbol og en markør for Palmesus.

Du har kanskje sett trekanten, enten midt i byen eller på nett? Det er vi i Fundament Kommunikasjon som står bak idéen, konseptet og utviklingen av kampanjen. Trekanten er blitt et symbol og en markør for Palmesus.