Kommunikasjonshuset Fundament

Historien, visjonen og målet

Kommunikasjonshuset Fundament startet med tre dedikerte medarbeidere og en ambisjon om å levere kommunikasjon som hjelper kundene å nå sine mål. I dag er vi et komplett kommunikasjonsbyrå, med dyktige folk på alle felt innen faget. Ambisjonen er den samme. Målet er oppjustert; vi skal bli landets mest attraktive kommunikasjonshus.

Scroll

Fra 3 - 40 ansatte

Kommunikasjonshuset Fundament ble til rundt et kjøkkenbord i Posebyen i 2003.

Å si at det begynte i det små er tidenes understatement: Firmaet startet opp med kun tre ansatte og hadde de fleste kundene i eiendomsbransjen.

Men det gikk fort oppover for gründer Øystein Hjorthaug og hans medarbeidere. Spesialfeltene ble flere og staben vokste. I dag er Kommunikasjonshuset Fundament et av landets største kommunikasjonsmiljøer. Vi er blitt et komplett byrå på Sørlandet, med rundt 40 engasjerte og erfarne medarbeidere. Sammen dekker vi alle disipliner og områder innen kommunikasjonsfaget.

Kommunikasjon som virker

Kulturen vår er tuftet på kompetanse, tydelighet og raushet. Jobben vår er å levere kommunikasjon som hjelper kundene å nå sine mål. Den er fundert på erfaringsbasert kunnskap og innsikt i det vi holder på med. Vi er i front når det gjelder å ta i bruk digitale verktøy for effektiv spredning av markedsføring. Alt vi gjør er et resultat av en strategisk diskusjon og en kreativ prosess som involverer kunden.

Beste reklamebyrå i Norge

Vi har store ambisjoner på vegne av kundene våre og oss selv. Vårt mål er å bli Norges mest attraktive kommunikasjonshus. Dit kommer vi ved å forbedre oss litt hver dag og spille kundene våre gode. Deres suksess er vår suksess.

Å være til stede for kunden innebærer at vi følger med på det som skjer rundt oss. Vi tar del i samfunnsdebatten og setter dagsorden for saker som våre kunder er opptatt av.  

Når det dukker opp dagsaktuelle saker henter vi inn spennende foredragsholdere og åpner huset for våre samarbeidspartnere. Vi kaller arrangementene for «Pølser, pils og politikk». En smakfull miks som gir en godt ramme for sosial mingling og samtaler om temaer som engasjerer folk flest.

Jobbe hos oss?

Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger i Fundament, men vi er stadig på jakt etter dyktige sjeler som kan styrke laget vårt. Send oss gjerne en melding med CV / portefølje til finn@fundamentet.no så vi vet hvem du er.

Et lite utdrag av kundene vi arbeider med